Showbiz

Maria, anunț despre job-ul său: „Doresc să schimb ceva”. Ce le-a cerut soția lui Antonio susținătorilor săi?

Maria din sezonul 7 Mireasa a publicat pe contul său de Instagram un anunț despre schimbările pe care vrea să le facă în acest an.

Maria a transmis pe rețelele sociale că vrea să facă schimbări în viața profesională în anul 2024. Fosta câștigătoare a sezonului 7 Mireasa le-a cerut susținătorilor care au cunoștințe în domeniu să-i recomande un loc unde poate face cursuri de micropigmentare și de tehnician unghii. Soția lui Antonio a precizat că vrea să urmeze aceste cursuri în București.

Maria le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele sociale că vrea să se reprofileze.

Ce schimbări vrea să facă Maria din sezonul 7 Mireasa. Anunțul făcut de soția lui Antonio
„Începând cu anul 2024 doresc să shimb ceva și să mă reprofilez, astfel schimbându-mi job-ul. Așadar… dacă aveți cunoștințe în următoarele domenii… îmi puteți recomanda, vă rog, o școală, sau pe cineva care oferă cursuri de micropigmentare? Și o școală pentru cursuri de tehnician unghii, care are disponibilitate în următoarea perioadă în București”, a transmis Maria pe rețelele sociale.

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Citește și  Dive care adora sa se pozeze sexy in dormitor. Iata ce selfie-uri indraznete isi fac vedetele in pat!

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

blank