Maria
International

Maria a fost ucisă și dată hrană la porci pentru că a refuzat propunerea unui mafiot. Misterul dispariţiei din urmă cu 7 ani a fost rezolvat

Maria a fost ucisă și dată hrană la porci pentru că a refuzat propunerea unui bărbat. Anchetatorii au făcut lumină în cazul unei crime oribile, care a fost pusă la cale de un clan de mafioți din Italia.

Femeie ucisă și dată hrană la porci. Dispăruse de 7 ani

La 7 ani de la dispariția femeii din Limbadi, polițiștii au elucidat misterul. Maria Chindamo, o afaceristă din Italia, în vârstă de 42 de ani, a lăsat în urmă trei copii, după ce a fost ucisă cu sânge rece, deoarece a „îndrăznit” să fie o femeie independentă și a refuzat propunerea unui bărbat.

Povestea de viață a Mariei este sfâșietoare. În anul 2015, soțul ei s-a sinucis, lăsând-o singură cu cei trei copii și cu o afacere pe care și-a dorit să o mențină pe linia de plutire pentru a le asigura un viitor strălucitor fiilor ei.

Femeia primise un teren după moartea soțului ei. Se pare că din această cauză, banda de mafioți a hotărât să îi curme viața. În 2016, Maria a început o relație cu Salvatore Ascone, în vârstă de 57 de ani. Bărbatul, care făcea parte din clanul mafiot, a plănuit uciderea ei, notează presa din Italia.

Planul a fost pus la cale de partenerul Mariei

Pe 6 mai 2016, Maria a dispărut fără urmă de la ferma sa din Limbadi. Ancheta a scos la iveală faptul că Salvatore și alte două persoane, dintre care un minor, au omorât-o pe femeie. Apoi, corpul i-a fost aruncat la porci.

Totul s-ar fi petrecut pentru că a refuzat ofertele mafioților care au vrut să cumpere terenul fostului soț. De altfel, procurorii spun că Maria Chindamo a fost ucisă deoarece a vrut să fie independentă.

După moartea soțului, femeia a vrut să urmeze o facultate pentru a deveni antreprenor și pentru a-și cultiva terenul. Însă, această decizie a costat-o viața. Alături de partenerul ei, alți 83 de membri ai grupării mafiote au fost arestați.

„Toate acestea s-au întâmplat pentru că această femeie, Maria Chindamo, după sinuciderea soțului ei cu un an înainte de moartea ei, a vrut să devină antreprenor, să își cultive terenul și să aibă grijă de copiii ei și chiar s-a înscris la Universitate.

Această libertate a ei, această dorință de a fi independentă, de a fi femeie, nu i-a fost iertată și la trei zile după ce a postat fotografia cu noul ei partener pe rețelele sociale a dispărut. A fost o crimă înfiorătoare. Nu i-a fost permis luxul de a începe o viață nouă.”, au transmis procurorii.

blank