Iată pe fata Clejanilor fără sutien, într-o rochie transparentă!

 fata (14)

Margherita se intrece pe ea insasi in aparitii care de care mai provocatoare. Fata Clejanilor se mandreste cu bustul ei ferm si siliconat si nu pierde nicio ocazie in a-l expune in cele mai incitante tinute.

fata (13)

De curand, Margherita a aparut in public intr-o rochie foarte ingenioasa. Desi era complet transparenta in zona bustului, tinuta ii acoperea discret sanii cu doua “petale” de catifea care obstructionau cumva privirile pofticioase ale barbatilor.

Mandra de rochia sa scurta, de culoare neagra, Margherita pozeaza provocator, pozitionandu-si bratele in asa fel incat tinuta sa lase suficient loc pentru ochiul ager.

fata (17)

“Te vreau la Hollywood! Acolo iti e locul! Sa fii pe cele mai inalte culmi!”, “Ow! Da’ ce avem noi aicea? … Sexy lady…”, “Frumusete si eleganta maxima! Pup!”, au reactionat fanii.

fata (7)

Dar ieri, a trecut prin mari emoţii din cauza mamei sale. Din cauza dietei stricte, organismul Vioricai din Clejani a cedat, zilele trecute, iar cei de fata au fost nevoiti sa cheme ambulanta dupa ce cantareata a lesinat. Cand a auzit ca mama ei se simte atat de rau, Marga a alergat intr-un suflet la sala de repetitii, pentru a fi alaturi de mama sa.

 

Citeste si...
Bătrân de 84 de ani, reţinut pentru agresiune sexuală. Victima sa, o fetită de 9 ani