Showbiz, Stiri

Marele personaj indragit de Gheorghe Visu a fost State

Marele personaj indragit de Gheorghe Visu a fost State

blankActorul Gheorghe Visu reuseste sa interpreteze roluri complexe, iar trecererile de rol negativ, la cel pozitiv ii ies nemaipomenit. A declarat ca totusi cel mai iubit dintre rolurile sale a fost A lui State de Romania, declarand ca a avut mare noroc sa prinda rolul.

„Notorietatea am cunoscut- o prin anii ‘70 la primul meu serial „Toate panzele sus” si a fost o anti-notorietate pentru ca personajul meu era rau si il impusca pe Jean Constantin. Am stiut ce inseamna sa fii popular, dar nu simpatic. Cu „State de Romania” am avut norocul sa pun mana pe un personaj si popular, si simpatic. Si, daca ai norocul asta, bătălia e castigata 80%. Dincolo de asta, e unul din personajele pe care le-am indragit cel mai mult.”, a spus Ghorghe Visu.

Deasemenea Gheorghe Visu spune ca ce este frumos trebuie sa se termine si repede ca specatatorii sa ramana cu o amintire frumoasa. Asa le raspunde celor care il opresc pe strada si il intreaba de State. 

„State ramane una din cele mai frumoase amintiri ale mele, asa ca nu am scapat, iar lumea ma opreste pe strada si ma intreaba cand mai filmez „State de Romania”, iar eu le spun „- Gata, nu mai apare!”. Asa trebuie, ca sa raman o amintire placuta.”, mai spune actorul.  


blank