Actualitate

Marea dezertare! 1.849 de PDL-iști au trecut în barca PSD

Emanoil Savin, primarul staţiunii Buşteni a susținut o conferință de presă și a anunțat că va candida pentru un nou mandat, dar din partea PSD.

“Toată organizaţia PDL Buşteni, începând de astăzi, trece la PSD. 1.849 de membri avem noi, organizaţia PDL”, a spus Savin care susține că după ce PDL a fuzionat cu PNL, el nu se mai regăsește în acea echipă.

Totodată, nemulțumirea lui Emanoil Savin este amplificată și de faptul că liberalii îl vor susţine pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova pe Iulian Dumitrescu, senator într-un colegiu din Călăraşi.

”Bineînţeles am considerat şi nedrept că aduc un candidat la Consiliul Judeţean din alt judeţ, Călăraşiul, care are locuitori cât Ploieştiul, are 200.000 de locuitori şi să conducă judeţul Prahova, unul dintre cele mai mari judeţe din România. Nu m-am regăsit în această echipă cu ei, cu PNL-ul, pentru că ei, cu opt primari, au venit să conducă judeţul Prahova şi era normal cu 40 de primari PDL-ul să… (…) Şi atunci eu nu am mai fost de acord”, a spus edilul.