În USR
Politic

Mare scandal în USR. Se cere capul „turnătorului”. Acuzații de fraudă electorală

Un nou scandal s-a aprins în USR. De data aceasta este vorba despre organizația din Prahova, unde Andrei Lupu, șeful organizației, a început „vânătoarea de turnători”. Liderul userist vrea să afle cine a trimis către presă informații compromițătoare din cadrul partidului

„Către acel coleg, acea colegă, spun clar: asta nu se face în USR și nu aveți ce căuta printre noi. Există un singur gest rezonabil pe care îl așteptăm – demisia”, a transmis, printre altele, Andrei Lupu, președintele USR Prahova.

Ce se întâmplă în USR Prahova

În cadrul USR Prahova se poartă discuții aprinse în jurul unei plângeri penale formulate de către deputatul Mihai Polițeanu, împotriva unor colege din partid, potrivit unor capturi prezentate de Actualitatea Prahoveană. Există persoane care sunt acuzate de fraude în cadrul alegerilor.

Conform sursei citate, nici Polițeanu nu ar fi curat. Alți membri USR îl acuză pe acesta de aceleași fapte pentru care deputatul prahovean a formulat, de curând, plângerea penală.

În discuții apar vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, Aurel Oprinoiu și alți membri importanți din BPJ.

Rafala de mesaje a fost postată de către Andrei Lupu pe grupul de Telegram al organizației locale, parte a taberei etichetată pe scena politică „neomarxistă”.

blank