Mare premieră mare se anunță duminică, la TVR 2, cu noua emisiune pe care Paul Surugiu-Fuego o va lansa, de la ora 15.00. Este vorba despre un show spectaculos de divertisment, cu energie și dans, cu momente speciale, culoare și cu mari valori ale României, prezentate într-o gală a calității. Se anunță a fi un mare spectacol tv, cu melodii de neuitat, omagieri inedite și cu multe suprize ce vor face ca acest show să devină unul dintre cele mai îndrăgite de marile public.

Firește că emoțiile vor fi la ele acasă, premierele la fel, bucuria de arăta oamenilor că țara aceasta are o mulțime de modele și exemple de la care trebuie să luăm tot ce-i mai bun. Fuego își propune să arate fix România pe care simte el că trebuie să o cunoască oamenii, cu toți artiștii valoroși, de ieri până azi.

Prima ediție se anunță a fi un eveniment de marcă, o gală cu mari nume și cu momente emoționante. Doamna Irina Loghin va fi alături de fiul său adoptiv la debutul show-ului, cu un moment de colecție. Alexandru Arșinel a pregătit ceva unic și va plânge la propriu amintindu-și de copilărie. Luminița Anghel, Elena Gheorghe, Costel Constantin și Mioara Velicu au clipe unice de oferit vouă, iar Stela Enache, într-o formă de zile mari, va aduce um omagiu de seamă, alături de Paul, marelui compozitor Florin Bogardo.

“Știu că spațiul românesc este cumva lipsit de prea multă implicare în prețuirea și promovarea valorilor! Greșit! Voi readuce în față oamenii de aur, toți acei artiști și oamenii de cultură care muncesc, care-au confirmat și care au îndrăznit să viseze și să arate că talentul și dăruirea lor sunt de neînvins! De ce mi-e DRAG DE ROMÂNIA MEA? Păi e simplu – aici e acasă, aici e limba româna, leagănul meu și locul care m-a format, cu artiștii pe care-i iubesc și de la care m-am inspirat. Vă mărturisesc am pentru voi minuni frumoase, calitate, muzică specială și valori, în fiecare duminică, la TVR 2. Țin mult la această emisiune, e pe placul și gustul meu, după aproape 25 de ani de carieră. Îmi doresc să pot să vă aduc în față multe lucruri frumoase.

Sunt convins că trebuie să ne aratăm simbolurile, să le prețuim și să le promovăm! Am culoare, emoție, energie, șlagăre, premiere, vitalitate, nou și vechi, toate la un loc, într-o poveste de neuitat. În prima zi, maestrul Arșinel și cu mine vom trăi un moment unic, la fel cum se va intampla și cu doamna Irina Loghin. Bunele mele prietene și artiste pe care le iubesc pentru tot ce înseamnă ele pentru România – Stela Enache, Mioara Velicu, Luminița Anghel, Elena Gheorghe – îmi vor fi aproape și vor oferi, alături de mine, suprize unice!