Showbiz, Stiri

Mare e grădina…! Dj Wanda şi-a operat vaginul, pretextând că îl întinereşte!

„A fost dureros, dar am vrut să am încredere în mine când mă dezbrac!”

  DJ Wanda 1

Dj Wanda uimeşte din nou, de data aceasta cu o operaţie foarte dubioasă. Daca mai de mult a reusit sa socheze cand a spus ca si-a schimbat sangele din intreg organismul, acum a dezvaluit in presa o noua bomba.

DJ Wanda 0

Artista si-a facut in urma cu ceva timp o operatie prin care si-a intinerit vaginul. Dj Wanda a explicat ca aceasta procedura este una la moda in Statele Unite si a spus ca si-a dorit sa fie increzatoare in ea atunci cand se dezbraca. Acum, rămâne să judecaţi,la câte femei se vede vaginul când se dezbracă în intimitate?! Ca să se vadă…. trebuie să-l expui, nu-i aşa?!

DJ Wanda

„Eu nu am dorit sa se afle chestia asta. Eram la munte, la un maraton, la care am alergat si eu si foarte multa lume. Acolo am auzit vorbe, cum ca acum alergam ca suntem tineri, dar cand imbatranim, ce facem? Eu le-am spus ca la faţă nu stiu cum o sa fiu, dar in alta parte sunt intinerita 100%. De aici a pornit toata nebunia. Este o operatie care se numeste „second-face” care este foarte la moda in Statele Unite si sunt sigură că tehnologia va ajunge si la noi. Eu am 38 de ani si vreau sa arat bine cu mine la orice varsta. In timp, eu sunt de parere ca si barbatii isi pot face aceasta imbunatatire. A fost dureros pentru ca a e vorba de niste injectii in aceste locuri. Eu mi-am dorit ca atunci cand ma dezbrac sa fiu frumoasa si sa ma simt bine cu mine, sa am incredere in mine. Operatia asta am facut-o in urma cu doi ani. Aceasta operatie m-a costat 2.000 de euro”.

Ce rămâne de comentat?!

blank