Showbiz, Stiri

Mare dragoste intre Iulia Vantur si cel mai carismatic actor indian de la Bollywood

Iulia Vantur se iubeste cu cel mai carismatic actor indian de la Bollywood, actor cu care vrea sa se si marite

Mare dragoste intre Iulia Vantur si cel mai carismatic actor indian de la BollywoodIulia Vantur declara in anul 2011 ca si-a facut multi prieteni in India, mai ales din lumea muzicii si a filmului. Acea declaratie a fost cu subinteles din partea Iuliei pentru ca acum se zvoneste ca se iubeste cu mare foc, cu cel mai carismatic actor de la Bollywood, Salman Khan. Mai mult decat atat, presa indiana chiar scrie despre Iulia Vantur ca este deja sotia celebrului actor.

Initial aventura Iuliei Vantur a inceput inca de acum 2 ani cand a pasit in India efectic si despre care a spus ca s-a indragostit peste cap.

“Mi-am facut multi prieteni in India, unii dintre ei lucreaza in domeniul televiziunii si al filmului. Am vizitat studiourile de la Bollywood si am asistat la unele filmari. In acea perioada se filmau secventele finale ale filmului “Bodyguard”, care ii are in rolurile principale pe Salman Khan, Kareena Kapoor si Hazel Keech.”, a spus Iulia Vantur.

Un prieten apropiat al actorului indian, a declarat presei ca cei doi traiesc o adevarata poveste de dragoste si ca au planuri de insuratoare, dar nu vor sa dezvaluie nimic momentan, mai ales ca presiunea jurnalistilor ii deranjeaza.

 

„Nu ne spune nimic. Nici nu a negat, dar nici nu a recunoscut ca Iulia Vantur este iubita lui. Considera ca a gresit ca a facut publica relatia cu fosta iubita, Katrina Kaif, si nu vrea sa repete aceasta greseala. S-a mai înmuiat cu trecerea anilor. Acum mult timp spunea ca nu se va insura niciodata, dar acum realizeaza ca a venit timpul sa isi intemeieze o familie. Prietenia dintre el și Iulia s-a transformat intr-o poveste de dragoste. S-ar putea ca, in curand, sa o ceara de nevasta. Ea este aici chiar acum, i-a vizitat familia si ai lui o indragesc foatre tare.”, a confirmat prietenul apropiat al actorului, Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur.