Showbiz, Stiri

Marcel Toader un adevărat macho man de București!

Laurette a arătat dovada că Marcel Toader a încercat să o agațe

Marcel ToaderDespărțirea lui Marcel Toader de Gabriela Cristea a făcut să sară-n aer presa mondenă. De când au anunțat că sunt despărțiți și vor divorț au ieșit la iveală detalii picante despre „cariera” lui de cuceritor. Printe cele care au făcut dezvăluiri se numără și manechina Laurette.

Invitată în platoul unei emisiuni mondene, Laurette a povestit că mesajele pe care le-a primit de la Marcel Toader sunt vechi de trei luni, moment în care el era căsătorit cu Gabi Cristea. Motivul care a determinat-o să apară este acela că Marcel a negat faptele, ba chiar a făcut-o “mincinoasă” într-o emisiune tv. ”Am primit patru mesaje dintre care două le-am șters. Cum primesc tot felul de mesaje, că să nu mă mă cert cu iubitul meu, mai șterg din sms-uri” , a recunoscut mulatra.

Unul dintre mesaje a fost trimis chiar în timp ce Laurette se afla în compania Gabrielei, în calitate de manechin la un târg de nunți. Laurette a dezvăluit și ce era scris într-unul dintre mesaje: “Bună Laurette. Te-am urmărit atent zilele astea, mai ales la Târgul de nunți unde ai fost îmbrăcată în miresă. De fapt îți urmăresc evoluția de mai mult timp și pot spune că este pozitivă. Eu cred un lucru: îți trebuie o schimbare. E relativ simplu, nu este nimic complicat, dar este psihologic totul. Ai urmărit cât de cât evoluția Gabrielei, m-am ocupat cum trebuie de tot. Dacă vrei, vorbim. O să înțelegi ce vreau să spun”, au fost cuvintele scrise de Marcel Toader la 5 dimineața.

Manechina susține că Marcel Toader să o agațe și prin intermediul facebook-ului.” Am fost abordată pe facebook, direct, cu nume, cu poză cu tot. Îmi dădea sms de noapte bună, mă întreba de dietă, îmi spunea cât de bine arăt. Nu am știut cine e la început, decât după ce am văzut pe facebook poze cu el și Gabriela”, a precizat Laurette.

Cuplul Cristea- Toader au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinici ani.

Roxana Constantin