Showbiz, Stiri

Marcel Toader socat de pretentiile Gabrielei Cristea

Marcel Toader a ramas surprins de o solicitare venita din partea Gabrielei privind testamentul lui

 

Marcel ToaderMarcel Toader a incercat sa arate prin exemple cat de indiferenta a fost Gabriela Cristea in ceea ce priveste relatia lor. Marcel a spus ca sotia lui nici macar nu a sesizat ca acesta si-a dat verigheta jos de pe mana inca de acum o luna. A evidentiat si faptul ca datorita faptului ca se ingrasase mai demult si facuse rani la degete, nu a renuntat la verigheta nici atunci, dar nu a interesat pe nimeni.

 

Pe de alta parte Marcel a mai ramas surprins de momentul in care Gabriela ii ceruse sa o treaca in testament, decizie pe care acesta crede ca a venit din partea unor prieteni ai Gabrielei.

 

“Am dat verigheta jos in urma cu o luna si jumatate. Gabriela nici nu a observat. Pana atunci nu am dat-o jos niciodata. La un moment dat, am devenit supraponderal, iar verigheta imi era mica si mi-a provocat o rana. Nici atunci nu am dat-o jos. Gabriela nu este ea in momentele astea. Toate intrebarile care i s-au pus sunt venite dintr-un cerc al cunostințelor ei, care o vand pe ea, ca om. Mult timp am incercat sa ii explic ca multe lucruri nu sunt bune, vis-a-vis de prietenii ei, dar nu a vrut sa ma creada. Anul trecut, in mai, mi-a cerut din senin sa imi fac testament in favoarea ei. Eu stiu cine a influentat-o sa spuna lucrul acesta.”, a spus Marcel Toader pentru Dan Capatos. .