Showbiz, Stiri

Marcel Toader şi trofeul la care visa!

Marcel Toader explică relatia pe care a avut-o cu Andreea Marin. Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea, are, fără îndoială, gusturi rafinate în ceea ce priveşte femeile. Omul de afaceri a mărturisit că Andreea Marin l-a atras şi poate că ei doi ar fi format un cuplu, dacă acesta nu era însurat, la acea vreme, cu mama lui Max, singurul său copil.

10-andreea_marin_grasa_d79546909bAndreea Marin şi Marcel Toader s-au cunoscut în urmă cu mulţi ani, în perioada în care “Zâna” se bucura de un real succes cu emisiunea “Surprize, surprize”.

S-a vehiculat mult timp că ei ar fi avut chiar şi o idilă secretă, mai ales că omul de afaceri îi sponsorizase şi câteva ediţii ale show-ului televizat. Nici unul dintre cei doi nu a făcut vreun comentariu pe marginea acestui subiect, lucru care a dat şi mai mult de bănuit. În premieră însă, omul de afaceri rupe tăcerea şi vorbeşte despre relaţia sa cu fosta prezentatoare TV.

Marcel Toader nu a ascuns faptul că Andreea i-a plăcut ca femeie şi înainte, şi după ce a cunoscut- o. Doar că nu a fost să fie…

“Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie. Dar între noi nu a fost nimic. Nici măcar nu am curtat- o. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, a declarat Marcel Toader.

blank