Showbiz, Stiri

Marcel Toader și Gabriela Cristea

Împreună, pentru fina lor

Marcel Toader și Gabriela CristeaMarcel Toader și Gabi Cristea au decis să îngroapre securea războiului, pentru fina lor, în ciuda conflictelor pe care le-au avut în ultima perioadă.

Telenovela Marcel Toader-Gabi Cristea pare să semene destul de mult cu cea a cuplului deja experimentat în scandaluri, Prigoană-Bahmuțeanu. Chiar dacă au semnat actele de divorț, cei doi au căzut mai nou la pace, principalul motiv fiind legat de botezul finei lor, fetița cântăreței Diana Bișinicu, ce va avea loc pe 31 mai, la un restaurant fițos din Capitală.

Astfel, în ultimul timp, cei doi nu au mai discutat despre problemele pe care le-au avut în căsnicie, ci despre cum pot să facă în așa fel, încât, micuța Riana să aibă parte de cea mai frumoasă petrecere de pui de vedetă.

Împreună cu părinții, au stabilit ca decorul să fie axat pe culoarea verde, au conceput un cocktail pe bază de căpșuni, care va purta numele micuței, iar meniul va fi compus din tot felul de delicatese, precum: caviar, prosciutto, somon fume, doradă, frigărui de berbecuț și multe alte specialități.

Printre invitații care au confirmat deja prezența, se numără și următoarele persoane publice: Catrinel Sandu, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, surorile Bambi, Oana Roman, Andrei Duban și Aylin Cadîr.

Redactia EXPRESSPress

blank