Showbiz, Stiri

Marcel Toader o vrea înapoi pe Gabi Cristea!

Dacă fosta lui soţie ştie să îşi ceară iertare faţă de el o primeşte înapoi. Marcel Toader (50 de ani) a spune că sunt momente în care se gândeşte foarte mult la fosta sa soţie, Gabriela Cristea (38 de ani). În plus, el susţine că o vrea din nou lângă el, cu condiţia ca vedeta TV să ştie să spună “iartă-mă, scuză-mă, îmi pare rău”. Destul depenibil, domnul Toader după vorbele grele pe care i le-a aruncat Gabrielei…

marcel-toader gabriela-cristeaDeci, rămâne stabilit: Gabriela se poate întoarce la fostul ei soţ, dar numai dacă îi cere scuze acestuia pentru supărările pe care i le-a produs

După ce au divorţat în urmă cu patru luni şi şi-au adresat o serie de acuze, Marcel Toader şi Gabriela Cristea ar putea forma din nou un cuplu. Bomba a fost aruncată de omul de afaceri, care a mărturisit că există o şansă de împăcare cu fosta sa soţie. Acesta pune o singură condiţie: ca Gabriela să se schimbe.

La un moment dat şi Gabriela Cristea i-a dat unultimatul şi i-a cerut să îi vorbească frumos şi să o ducă la Balcic, dar i-a fost peste putinţă lui Marcel Toader.

“Sunt multe momente în care mă gândesc la ea. Dacă se schimbă, aş vrea să mă împac cu ea. Îmi doresc ca ea să-şi poată deschide mintea, să poată comunica, să ştie să spună iartă-mă, îmi pare rău, scuză-mă. Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul căsniciei. S-a schimbat aşa cum am vrut, dar atunci când nu a mai fost lângă mine. Arată bine, zâmbeşte, e fericită. I-am schimbat iarăşi drumul. În bine”, a declarat cu mult tupeu Marcel Toader, pentru Libertatea.

Omul de afaceri crede însă că orgoliul o va împiedica pe fosta lui soţie să revină în braţele lui: “Când ne-am despărţit, eu am fost strict, hotărât, fără drept de apel. Ea nu era obişnuită cu mine aşa. Acum, din cauza orgoliului, nu cred că ar vrea să ne împăcăm, pentru că o cunosc bine. Dar cine ştie ce-ţi rezervă viaţa?!”.

După cinci ani de căsnicie, Marcel Toader şi Gabi Cristea au divorţat şi au semnat actele pe 13 iunie. Ambii au încasat sume frumuşele de la posturile TV unde au apărut. Marcel Toader a luat într-o singură zi, pe prima sa apariţie, 5.000 de euro. Apoi, omul de afaceri a mai primit pentru prelungirea contractului pe încă trei luni în jur de 30.000 de euro. O sumă asemănătoare a încasat şi Gabriela Cristea. În plus, aceasta s-a ales şi cu un contract frumuşel, ea revenind în televiziune în calitate de prezentatoare a unei emisiuni.