Showbiz

Marcel Toader nu a iubit-o niciodata pe Gabriela Cristea

Marcel Toader a recunoscut ca nu a iubit-o niciodata pe sotia sa

Marcel ToaderMarcel Toader s-a saturat sa se ascunda si in sfarsit a recunoscut ce trebuia de la inceput. Acesta a spus ca nu si-a iubit niciodata sotia, pe Gabriela Cristea. Marcel Toader s-a saturat atatade tare de toata aceasta situatie incat nu isi mai doreste sa auda vreodata de ea, este deja un capitol inchis din viata lui. Probabil au fost adevarate cele spuse de catre fosta lui soacra, care a mentionat ca Marcel Toader umbla dupa femei cu bani, se insoara cu ele, apoi le parasea sau ajungea parasit.

Acesta a spus ca la un moment dat lucruile nu au mai mers si asa s-a ajuns la despartire. Toata lumea a aflat de intreaga situatie , toate rufele lor au fost spalate in public, seara de seara se afla ceva nou legat de divortul lor.

Marcel Toader nu si-a mai ascuns sentimentele si a spus ca nici daca o vede in genunchi pe Gabriela, el tot nu o sa fie interesat de ea.

„Daca o mai iubesc? Aiurea! Nu am iubit-o niciodata! Ne-am despartit pentru ca nu a mai mers si cu asta basta. Nu am inselat-o niciodata, din contra, sunt un om devotat. Poate sa vina sa-mi ceara iertare in genunchi, ca nu o mai vreau inapoi. Fiecare isi vede de treaba lui acum. Au aparut multe discutii, cum ca i-as fi tocat banii. Nu e adevarat, nu i-am luat nimic, n-am ramas cu nimic de pe urma ei”, a spus Marcel Toader.

 

blank