Showbiz, Stiri

Marcel Toader ii mananca din palma, acum, Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a vrut un weekend liber departe de Bucuresti, insa a dat tot de Toader

Gabrielei CristeaGabriela Cristea a vrut sa isi petreaca un weekend liber si linistit departe de capitala. Insa cum are prieteni comuni cu sotul ei, Marcel Toader, acestia au dat nas in nas la reuniune. Gabi a fost fericita si satisfacuta ca Marcel ii mananca din palma acum.

Cand a povestit ce a facut in weekend, Gabriela Cristea s-a legat si de faptul ca este capabila sa gandeasca si singura, contrar acuzatiilor lui Marcel cum ca aceasta asculta si face ce ii spune prietena ei, Camelia Enciu.

“Nu am scapat de Marcel nici aici. Marcel e cu mine aici. A trebuit sa am grija de el si sa-l oblojesc. Mi-a mancat din palma. A venit momentul ca Marcel Toader sa idi asume responsabilitatea pentru lucrurile pe care le face. Dragul meu sot, pentru situatia in care ne aflam acum este vina mea si a ta. Eu nu sunt labila psihic sa ma iau dupa ce spune Camelia sau altcineva, eu gandesc cu mintea mea, nu imi baga nimeni cuvinte in gura. Daca cineva a gresit in relatia asta sunt eu si cu tine.”, a spus Gabriela Cristea.