Showbiz, Stiri

Marcel Toader a vrut sex un grup cu sotia lui

 Marcel Toader ii ceruse sotiei lui, Gabriela Cristea, sa isi gaseasca si alti parteneri de sex

Marcel ToaderMarcel Toader clar a gresit persoana cand s-a casatorit. Gabriela este o persoana destul de normala si a gresit cand sotul ei ii ceruse sa isi gaseasca si alti parteneri de sex. Aparent Marcel Toader vroia probabil sex in grup sau sa isi mai pipereze viata sexuala, dar nu a reusit cu Gabi, conform propiilor declaratii.

„M-a socat. Poate ca el s-a plictisit. Eu nu concep asa ceva, i-am spus ca o iau ca pe o gluma si ca nu pot sa iau in calcul o asemenea afirmatie. Cum sa stii ca partenera de viata sau partenerul tau e in bratele altcuiva? Eu am ochelari de cal la chestiile astea.”, a spus Gabriela.

Pe de alta parte Gabriela Cristea considera ca a face sex cu persoana de langa tine, si atat, tine de respectul dintr-o relatie. Bruneta a spus ca nu este absurda, dar nici in halul asta de destrabalata.

„E o chestie de respect, nu e o preconceptie. Eu in continuare port verigheta si o sa o fac pana ma voi duce la biserica sa fac o slujba de desfacere a casatoriei.”, a mai spus Gabriela Cristea. .

 

blank
blank