Sport, Stiri

Marcel Răducanu continuă atacul la Ciprian Marica: „Eu sunt o legendă, pe el nu-l știe nimeni”

Fostul internațional Marcel Răducanu l-a criticat din nou pe atacantul Ciprian Marica, despre care a spus că nu s-a remarcat cu nimic în fotbalul german.

23_Marica_Lib-465x390

Marcel Răducanu, fostul jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund, a spus despre Ciprian Marica, actualul fotbalist al turcilor de la Konyaspor, că a fost necunoscut în fotbalul german și nu s-a remarcat cu nimic.

„Nu mai voiam să intru în nicio polemică cu Marica, dar văd că nu se potoleşte şi mă tot provoacă. Dacă era băiat deştept tăcea şi îşi vedea de treaba lui. Îl somez public să spună la cine s-a referit! M-a ajutat el vreodată pe mine cu bani sau nu mai ştiu ce lucruri insinuează? Poate i-a ajutat pe Sorin Răducanu, Claudiu Răducanu sau Rică Răducanu, dar niciodată pe Marcel Răducanu. Eu am auzit de Marica doar atunci când îi pronunţau comentatorii numele lui de pe lista jucătorilor de rezervă, că de jucat nu prea s-a omorât cu cu firea în Germania. Dacă mergeţi aici pe stradă şi întrebaţi de Marcel Răducanu o să vedeţi că toată lumea mă ştie. Eu sunt o legendă în Germania, pe când acest Marica, este cunoscut ca băiatul care îi căra geanta la antrenamente lui Huntelaar. El este un fotbalist cu reale calităţi, nu sunt nebun să nu recunosc asta, însă banii i-au luat minţile. Dacă era un fotbalist pe care nu l-ar fi interesat banii, atunci stătea în Spania şi îl ajuta pe Cosmin Contra, nu pleca la o echipă din Turcia căreia nici măcar nu poţi să-i pronunţi numele”, a spus Răducanu pentru „Fanatik”.

Anterior, Marica a dat de înțeles că l-a ajutat, într-un anumit context pe Răducanu. „Nu e prima declaraţie a dânsului de acest fel. E sub nivelul meu de demnitate să răspund la aşa ceva. Când ajuţi pe cineva, eşti cel mai bun, iar când nu mai ajuţi, începe să arunce în tine cu tot felul de tâmpenii. Nu intru în detalii”, afirmase Marica la Digi Sport.