Showbiz, Stiri

Marcel Prodan pierde! Alexandra Stan şi-a câştigat dreptul de a cânta piesele care au consacrat-o

Oficialii casei de discuri MediaPro Music o susţin mai departe în cariera muzicală pe Alexandra Stan şi sunt de acord ca artista să-şi păstreze repertoriul.

Alexandra Stan„Alexandrei Stan nu i-a interzis nimeni să-şi cânte propriile piese. Nici noi n-am primit vreo notificare în acest sens, nici ea. Aşa că, practic, ea are voie să-şi cânte piesele. Nu a mai avut concerte din cauza tratamentelor pe care le urmează în această perioadă de recuperare. Nu credem că se va schimba ceva în această privinţă nici pe viitor. Piesele Alexandrei Stan aparţin şi autorilor, şi MediaPro Music, iar Alexandra Stan rămâne artist al MediaPro Music”, au declarat în presa mondenă reprezentanţii casei de discuri. Astfel, Alexandra poate urca cât de curând pe scenă şi fredona „Mr. Saxobeat” sau „1.000.000”, melodii care i-au adus succesul pe plan internaţional.

Alexandra Stan a fost bătută pe 15 iunie de managerul ei, în mașina acestuia, în urma unor discuții aprinse avute cu acesta, din cauza banilor, conform mărturiilor artistei. După ce a fost lovită, solista a coborât din autoturism, cearta a continuat și pe marginea drumului, impresarul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci, potrivit declarațiilor cântăreței. La un moment dat, pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.

blank