Showbiz, Stiri

Marcel Prodan a fost iertat şi scapă de urmărire penală

Alexandra Stan nu a depus certificatul medico-legal la dosar

alexandra-stan-marcel-prodan-121

Marcel Prodan, fostul manager si iubit al Alexandrei Stan, nu va fi urmarit penal. Procurorii au decis acest lucru intrucat solista nu a prezentat niciun certificat medico-legal care atesta agresiunea fizica.

La aproape jumatate de an de la teribilul incident in care a fost implicata Alexandra Stan, procurorii au decis sa nu inceapa urmarirea penala a lui Marcel Prodan.

Fostul manager si iubit al artistei a fost acuzat de aceasta ca a santajat-o, amenintand-o si lovind-o pentru a o convinge sa renunte la pretentiile financiare de pe urma concertelor acesteia din ultima perioada.

Iata ca Prodan nu va fi urmarit penal din simplul motiv ca Alexandra Stan nu a prezentat niciun certificat medico-legal care atesta agresiunea fizica. Ceea ce denotă că Alexandra a decis să-l ierte şi să nu meargă mai departe cu dosarul penal.

De altfel sun surse care afirmă faptul că cele doua parti s-ar fi inteles intre timp facand un pact de neagresiune verbala. Mai exact, solista nu a mai sustinut plangerea primind in plus dreptul de a canta piesele ei celebre, detinute legal de Marcel Prodan.

blank