Marcel Pavel
Showbiz

Marcel Pavel își îndeamnă fanii să nu uite de familie, în goana după bani: „Să vă iubiți părinții, dragii mei! Sunați-i în fiecare zi!”

Marcel Pavel este nu doar un artist extrem de talentat, ci și un soț și un tată desăvârșit. Recent, în cadrul unui interviu emoționant, artistul și-a îndemnat fanii să nu uite că familia este mai importantă ca orice. Chiar dacă goana după bani și lupta pentru existență ne ocupă aproape tot timpul, ar fi bine să nu ne îndepărtăm de la ce este cel mai important – familia.

Marcel Pavel vorbește întotdeauna cu respect și dragoste despre familie. Chiar dacă copilăria lui a fost una marcată de lipsuri, artistul spune că familia lui, una mare, de altfel, a fost mereu unită. Și asta încearcă acum să le imprime și apropiaților, dar și fanilor săi, după cum a mărturisit în podcast la Dorin Galben.

Marcel Pavel

Marcel Pavel își îndeamnă fanii să nu uite de familie

Pe 4 decembrie, Marcel Pavel împlinește 64 de ani și are o familie frumoasă, de care, de altfel, este tare mândru. Artistul și soția sa, Violeta, au 33 de ani de căsnicie și au trei copii superbi. De altfel, după cum se va vedea și din pasajele preluate din podcastul la care a fost invitat, Marcel Pavel are un respect deosebit față de familie și tot ceea ce reprezintă ea.

Artistul își îndeamnă fanii să nu uite de părinți, chiar dacă zbaterea cotidiană îi determină să-și îndrepte mai mereu atenția spre lucruri materiale.

„Să vă iubiți părinții, dragii mei! Sunați-i în fiecare zi, întrebați-i ce mai fac, pentru că lucrurile acestea cotidiene, alergarea aceasta după avere, afinitatea aceasta de a face bani, de a te descurca în lumea asta nebună în care ne aflăm, te fac să uiți de sufletul familiei tale. Datorită lor ești pe acest pământ, în afară de Dumnezeu. Să te bucuri cât mai mult de părinți!’, i-a spus Marcel Pavel lui Dorin Galben.

Cu modestia caracteristică, artistul sugerează că nu e bine să uiți niciodată de unde ai plecat și mai ales să nu lași invidia să te copleșească.

„Eu nu mă uit în sus, la ceea ca are altul sau celălalt. Eu mă uit în jos la ce nu are acel amărât care poate nu are picioare, poate nu vede, nu aude, poate e surd sau mut. Mă gândesc la mine ‘Uite, sunt sănătos!’ E bine, da? Dacă mă uit în sus mamă, ce bani are ăla, ce bogat e, ce mașină are…. Nu mă uit niciodată acolo. În sus să nu te uiți niciodată! Te uiți în jos, să vezi de unde ai pornit, să nu uiți de unde ai plecat, dar să nu te mai întorci niciodată acolo’, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Marcel Pavel, despre soția lui: „A renunțat la tot pentru mine’

Citește și  Ramona Gabor si Rodica Miron trebuie sa faca ASTA lunar ca sa poata lucra la arabi

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună trei copii, respectiv doi băieți și o fată, și spun că au un mariaj fericit, în ciuda micilor discuții în contradictoriu inerente. Partenera de viață a artistului este orginară din Rusia și a renunțat la carieră în numele iubirii.

Violeta este orginară din Rusia și este fostă balerină a Teatrului Balșoi din Moscova. De când l-a cunoscut pe artist, în 1992, aceasta a renunțat la carieră și s-a mutat în România, în prezent ocupându-se de afacerile familiei și de creșterea celor trei copii.

Nu demult, artistul spune că este responsabil pentru faptul că soția lui nu a atins culmile carierei, căci l-a întânit pe el și s-a dedicat în totalitate familei.

„Ea a făcut liceul de coregrafie din Moscova, dar i-am oprit eu avându-l, căsătorindu-se cu mine. A spus că Eu am venit pentru dragostea și iubirea pe care ți le port. Rezultatul acestei iubiri, copiii noștri.

Faptul că a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect’, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra’, difuzată pe canalul de YouTube.

blank