Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a transmis, duminică, un mesaj pe pagina de Facebook, după ce i s-a făcut rău în timp ce prezenta Programul PSD ”Repornim România” și a fost transportat la spital.

“Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere! Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, la un pas să leşine în direct

Liderul PSD a fost la un pas să leșine în timp ce prezenta Programul PSD ”Repornim România”, într-un eveniment organizat la sediul partidului.

Conferinţa de presă a fost întreruptă brusc, după ce lui Ciolacu i s-a făcut rău. El a mers la spital, pentru analize, iar ulterior a ajuns acasă.

Citeste si...
Ipoteze halucinante in cazul atacului asupra soţilor Cristescu.

Reprezentanții Spitalului Militar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila au emis sâmbătă un comunicat, după ce Marcel Ciolacu a fost externat.

În urma analizelor făcute, medicii au ajuns la concluzia că liderul PSD a avut un episod lipotimic și hipocalcemie.

„Conform protocolului de diagnostic al unității noastre, s-au efectuat o serie de investigații clinice, paraclinice și de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum și cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialiști în medicină de urgență, ATI, neurologie și cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – în observație etiologică, Hipocalcemie frustă”, se menționează în comunicat.

Medicii i-au recoltat lui Marcel Ciolacu și probe pentru coronavirus.

„Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este în lucru”, au anunțat reprezentanții spitalului.