Marcel Ciolacu anunțat că va depune plângere penală împotriva premierului Florin Cîţu, pentru că a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca “mită” către primarii PNL.

Marcel Ciolacu a anunțat azi în cadrul unei conferințe de presă că PSD va depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu, pe motiv că a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca „mită” către primarii PNL.

„50 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primari PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locale, care au cerut disperat de bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu primit nici pentru hârtie igienică. (…) Partidul Social Democrat nu poate să accepte acest lucru, de aceea vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru ca să se răzbune că l-am dat jos”, a afirmat Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Marcel Ciolacu scoate la iveală deznodământul guvernării Cîțu: „Saracie, foame și frig. Aceasta este România feudală a lui Iohannis”
Întrebat de către jurnaliști dacă există o posibilitate să existe un dosar pe numele său, liderul PSD a afirmat că nu exclude această posibilitate.

„Mie să îmi facă dosar? Ce dosar să-mi facă? Nu exclud acest lucru, dar nu prea văd pe ce. Nu beau la volan”, a spus Marcel Ciolacu.