Showbiz, Stiri

Mara Bănică, lupul moralist în scandalul iscat între Andreea Mantea şi mama lui Ştefan Stan

„Îşi permite o borfelină târâtă de jumătate de Bucureşti să jignească o femeie de 70 de ani în halul ăsta?”

mara_banica_15_7b103acc24

Andreea Mantea este într-un scandal monstru cu mama lui Ştefan Stan. „Doamna Mihaela nu aţi fost capabilă să mentineţi o căsnicie şi ştim cu toţii de ce”, i-a transmis Mantea mamei lui Ştefan Stan.

Andreea Mantea nu poate să treacă peste fosta sa relaţie cu Ştefan Stan. „Mi-e foarte greu să mă controlez să nu plâng. Mi-a spus în faţă pentru prima dată când am văzut-o: ‘De când te-am văzut la televizor prima dată, nu am putut să te sufăr’. Am încercat să înghit în sec şi să îi arăt că şi-a făcut o impresie greşită. Dar nu am avut cu cine”, a declarat Andreea Mantea ieri, la emisiunea „La Măruţă”. Aceasta a adăugat: „Doamna Mihaela nu ati fost capabila sa mentineţi o căsnicie şi ştim cu toţii de ce”.

Mantea

Deranjată de declaraţiile Andreei Mantea, jurnalista Mara Bănică a reacţionat şi a scris pe contul ei de Facebook: „Mă uit la cum o face Mantea pe mama lui Ştefan Stan. Personal aş călca-o cu maşina pe dinţi, să-i îndrept instantaneu”.

Mara Bănică a adăugat: „Îşi permite o borfelina târâtă de jumatate de Bucuresti să jignească o femeie de 70 de ani în halul asta? Dar atâta vreme cât Mantea o bate pe mama ei, ce pretenţii să am sa respecte familia cuiva?”.

Brrr! Urât, urât, dar profitabil pentru emisiunile de tip tabloid şi „junele” care sunt invitate să comenteze ce zic şi ce fac vedetele!

Credeţi că merită ca cele două femei să fie „tocate”, din nou, de opinia publică de la tv?!

blank