International, Stiri

Mapamondul plange doua mari stele – Charles Durning si Jack Klugman

Mapamondul plange doua mari stele – Charles Durning si Jack Klugman

blankSfarsitul acestui an a fost unul trist pentru familiile si fanii a doi mari actori : Charles Durning si Jack Klugman.

Charles Durning a decedat, luni, la varsta de 89 de ani. A fost un actor desavarsit si de o complexitate deosebita, il recunoastem dupa filmele „The Sting” ( Cacealmaua), „Tootsie” sau „The Best Little Whorehouse in Texas”. De altfel a jucat si in multe seriale care i-au adus peste 9 nominalizari la premiile Emmy, pentru rolurile din  „Rescue Me”, „NCIS”, „Homicide: Life on the Street”, „Captains and the Kings” sau „Evening Shade”.

Durning a fost apropiat si de teatru, declarand ca este indragostit de efectul imediat pe care aceasta arta il ofera, in comparatie cu cinematografia.

blankCa o coincidenta bizara, tot luni seara, si actorul american Jack Klugman a decedat la varsta de 90 de ani. Fiul sau, Adam, a anuntat teribila veste dar fara a face si alte declaratii.

Pe Jack Klugman il recunoastem pentru rolurile din serialele din anii ’70. A jucat in „Quincy M.E” sau „The Odd Couple”, difuzat de postul american ABC.


blank