Actualitate, Stiri

Manuale ieftine pentru liceeni, în parcul Obor

Tinerii şi-au găsit cărţile dorite

Targ-de-manuale

Un succes neaşteptat de mare prin prezenţa masivă a vânzătorilor şi cumpărătorilor s-a înregistrat la târgul de manuale şcolare scoase la vânzare la preţuri reduse de elevii care au participat la proiectul Parlamentului Tinerilor Sector 2 sâmbătă, în Parcul Obor .

Pentru al cincilea an consecutiv, la „Târgul de manuale” au fost aşteptaţi elevii claselor XI – XII care şi-au cumpărat, la preţuri reduse, manuale şcolare de care au nevoie în noul an educaţional 2013 – 2014.

Micii întreprinzători „anticari” de manuale din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 au venit astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care şi-au putut procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, au obţinut banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

Tinerii liceeni parlamentari au decis să organizeze acest târg imediat ce a început noul an şcolar, în zilele de 21 şi 22 septembrie, precum şi 28 şi 29 septembrie, deoarece manualele nu mai sunt gratuite şi, prin vânzarea cărţilor folosite la preţuri mai mici, negociabile, pot câştiga atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii lor.

Pe aleile parcului Obor au fost instalate standuri la care s-au vândut manuale doar de către elevii de la liceele şi colegiile naţionale din sectorul 2 şi au fost cumpărate de elevi din toată Capitala.