Showbiz, Stiri

Manechin fierbinte, actriţă adorată, fotograf talentat şi acum… pictoriţă

Catrinel Menghia îşi pregăteşte prima expoziţie de anvergură de la Monte Carlo. Superba româncă va avea parte, în curând, de un important eveniment. Vedeta este atât de mândră de acest lucru încât a povestit tuturor despre ceea ce urmează să se întâmple în viaţa sa.

catrinel sexyCatrinel Menghia este una dintre cele mai de succes românce în afara graniţelor ţării. Este model, actriţă şi prezentatoare de televiziune, fotograf şi acum… pictoriţă.

Este foarte frumoasă şi foarte deşteaptă, având o mulţime de admiratori în întreaga lume. Deşi este implicată în foarte multe proiecte, Catrinel Menghia nu ezită să se implice şi alte activităţi pe sufletul ei.

Catrinel 1Pasionată de artă, frumoasa româncă adoră să picteze în puţinul timp liber pe care îl are la dispoziţie. Iată, însă, că tablourile ei nu au bucurat doar ochii familiei şi ai prietenilor, ci şi pe ai specialiştilor. Astfel că vedeta va avea prima sa expoziţie, eveniment de care este foarte încântată şi pe care îl aşteaptă cu nerăbdare.

Catrinel Menghia şi-a anunţat fanii de pe Facebook despre ceea ce urmează să se întâmple în viaţa ei şi a postat mai multe imagini care o înfăţişează în diverse momente ale realizării unui tablou.

Catrinel 3“După luni de muncă, aş vrea să împărtăşeşsc cu voi toţi ceva cu totul special pentru mine… În curând, voi avea prima mea expoziţie la Monte Carlo… Sper să fiţi lângă mine…”, a scris românca pe site-ul de socializare.

“Bravo, femeie! Abia aştept expoziţia!”, i-a urat o altă femeie realizată, Mihaela Rădulescu, diva care locuieşte la Monte Carlo.