Showbiz, Stiri

Mândruţă, dat în judecată din pricina maidanezilor

Jurnalistul este acuzat de instigare la omor şi defăimare

lucian-mandruta-emisiune

Lucian Mândruţă s-a trezit cu un proces pe cap după ce le-a jignit pe femeile din organizaţiile de protecţie a animalelor şi ar fi instigat populaţia de a omorî câinii vagabonzi.

Imediat dupa moartea micutului Ionut, sfasiat de cainii vagabonzi, Lucian Mandruta a luat atitudine pe Facebook si a atacat asociatiile de protectie a animalelor sustinand ca acestea consuma fonduri impresionante fara a face nimic.

Le-a jignit chiar pe femeile care apara cainii vagabonzi, spunand “Doamnele care va pupati cu maidanezii in bot, doamnelor fara sot, si sex, si minte, ce mai puteti face pentru familia care si-a pierdut un copil de 4 ani, ucis de maidanezi? Rusine sa va fie, nemernicelor! Rusine sa va fie, istericelor care traiti din bani europeni si pupati cainii in fund pentru 2.000 de euro pe luna”.

Mai mult, enervat ca, si in conditiile in care un copil a murit, exista multi oameni care inca apara cainii vagabonzi, Mandruta a sugerat ca este de acord cu eutanasierea. “Ce solutii de rahat mai aveti? Sterilizare? Daca ii sterilizam, copilul asta se ridica din morti? Moarte pentru moarte. E singura solutie”, a scris el atunci.

Ei bine, mesajele lui au fost luate la puricat de reprezentantii asociatiilor de protectie a animalelor, iar cei de la Vier Pfoten l-au dat in judecata pentru defaimare si instigare la omor.