International, Stiri

Manchester City, buget de 7 milioane euro pentru cel mai tare serviciu de catering de pe stadioanele din Europa!

Jamie Oliver le va găti suporterilor şi îi va hrăni la fiecare meci.

Celebrul bucătar englez Jamie Oliver, a semnat încă din iarnă un contract cu Manchester City pentru “a intra în pâine” pe Etihad Stadium, odată cu începerea noului sezon.

Jamie OliverManchester City a asigurat un buget de 7 milioane de euro pentru revoluţia gastronomică pusă la cale de Jamie Oliver.

Deviza acestuia: “Mâncarea de plastic trebuie să dispară” a fost repede adoptată. Sandwich-urile banale de până acum au fost înlocuite cu unele preparate din cele mai bune ingrediente.

“Carnea de porc provine doar de la Anna’s Happy Pig din Yorkshire, iar cea de vită de la o fermă de lângă Preston. Până acum, mâncarea a fost de plastic. Şi la City n-a fost cea mai rea, dar când mergeam în deplasare, era îngrozitoare. N-aveam nicio alternativă, trebuia să mâncăm ceva”, explică vestitul bucătar.

city-buget-de-7-mil-euro“Suporterii care vin la meciuri vor burgeri, hotdog-uri, plăcinte şi chipsuri cu rozmarin. Ne străduim ca suporterii lui City să aibă parte de cea mai bună mâncare din Anglia”, spune Jamie Oliver.

Serviciul de catering condus de Jamie Oliver pe Etihad are 700 de angajaţi, care vin la stadion doar în ziua meciului.