Showbiz, Stiri

Mama vitregă a «cârcotaşului» Şerban Huidu face primele declaraţii de când a depus actele de divorţ

Mirela Huidu: „Eu sunt «nimeni» în ţara asta şi nu cred că ar interesa pe cineva de ce mă despart eu”

02-03-Florin-Huidu-cu-sotia-Mirela-Bianca_4072710137

După o perioadă în care a preferat să nu comenteze în nici un fel despărţirea de Florin Huidu (61 de ani), Mirela, mama “cârcotaşului” Şerban, s-a decis totuşi să vorbească în premieră despre acest moment neplăcut din viaţa ei. Fără să intre în amănunte, femeia în vârstă de 43 de ani aminteşte cu tristeţe de o durere ce, mulţi ani, i-a măcinat sufletul.

În vară, Mirela a hotărât să se despartă de tatăl lui Șerban Huidu. Femeia a decis că viața alături de Florin nu mai putea continua, așa că a cerut divorțul la Judecătoria Sectorului 4.

Când, astă-vară, o ţară întreagă i-a văzut pe patul de spital, însângeraţi, cu capetele sparte şi tăiaţi cu cioburile unei halbe de bere de un fost jandarm beat, lumea şi-a spus, probabil, că dacă atunci nu au murit împreună, nimic nu-i mai poate despărţi pe părinţii “cârcotaşului” Şerban Huidu.

RTEmagicC_2-3-VLAD8045.jpg

Ceva mai târziu însă, femeia a depus la Judecătoria Sectorului 4 cererea de divorţ care a surprins pe toată lumea. Mama vitregă a realizatorului de televiziune a încercat să treacă cu discreţie peste acest moment greu din viaţa sa de cuplu şi a preferat să nu comenteze în nici un fel decizia de a se despărţi de tatăl lui Şerban. Acum, la aproape o lună de la momentul în care şi-a exprimat public dorinţa de a divorţa, Mirela face, în premieră, declaraţii.

RTEmagicC_huidu_02.jpg

“Din respect pentru Şerban, Vlad, dar şi pentru copiii mei (n.r. – Matei şi Alexandru) nu am făcut nici o declaraţie legată de divorţul meu, de motivele care m-au făcut să mă despart de Florin Huidu. O să spun doar că mulţi ani am mascat durerea din sufletul meu… Dar nu de la bani erau problemele majore… Sunt multe şi dureroase urme şi nu aş vrea să vorbesc despre ele… Până la urmă, nu eu am inventat divorţul, despărţirea. Nu sunt nici prima şi nici ultima femeie care se desparte de soţul ei. Eu sunt «nimeni» în ţara asta şi nu cred că ar interesa pe cineva de ce mă despart eu”, a spus Mirela.

Chiar dacă un eventual divorţ le bate la uşă, Mirela şi Florin, părinţii “cârcotaşului” Şerban Huidu, îşi văd de viaţa lor şi se ocupă, împreună, de bunul mers al unei terase- restaurant pe care o au în Capitală, aceea unde ambii au fost atacaţi de jandarmul băut.

Cei doi soți au patru băieţi, însă nici unul făcut împreună. Şerban şi Vlad provin din prima căsătorie a lui Florin Huidu, iar Matei şi Alexandru, din cea a Mirelei.

Pentru tatăl “cârcotaşului” Şerban Huidu, despărţirea de Mirela ar fi al doilea divorţ. Bărbatul a mai fost căsătorit cu Sabina Daniela Ghencea, o fostă cercetătoare în domeniul chimiei alimentare. Mama lui Şerban şi a lui Vlad s-a stins din viaţă la începutul lunii august, la vârsta de 58 de ani, pe patul unui spital din Viena. “Cârcotaşul” Şerban cumpărase chiar o casă la Viena, pentru ca mama sa să evite, pe cât posibil, naveta între Austria şi România, locuinţă pe care femeia să o folosească pe perioada tratamentelor.

 

blank