Showbiz, Stiri

Mama vedetei, bonă în Los Angeles

Andreea Antonescu vrea să-şi aducă întraga familie în America

Antonescu 1(1)Andreea Antonescu s-a mutat definitiv în America şi vrea să îşi aducă toată familia dupa ea. Deja a făcut-o pe mama ei bonă de L.A.

Nemulţumită de cariera muzicală din România, Andreea Antonescu a decis să îngroaşe rândurile vedetelor care-şi încearcă norocul peste Ocean. În consecinţă, la începutul acestui an s-a mutat împreună cu familia ei la Los Angeles.

Cântăreaţa a avut multe încercări de relansare pe piaţa muzicală, însă n-a reuşit niciodată performanţa unui “boom” care să o propulseze în fruntea topurilor muzicale sau a cererilor pentru concerte. Aşa că solista s-a gândit că e timpul să schimbe macazul şi să o ia de la zero pe teritoriu american, mai exact la Los Angeles, acolo unde s-a mutat împreună cu soţul, Traian Spak, şi cu fiica lor, în luna ianuarie.

Andreea speră să se lanseze acolo şi pe plan muzical, după ce a reuşit deja să apară într-o reclamă. Însă, până atunci, plănuieşte să-şi aducă toată familia in State. Pe mama ei a luat-o, deja, în calitate de bonă, pentru fiica ei, în vârstă de doi ani, şi intenţionează să procedeze similar şi cu fratele ei, careeste în România.

blank