Showbiz, Stiri

Mama Valentinei Pelinel a dat lovitura la Loto

2e (11)

După o veste rea vine şi una bună. De asta a avut parte mama Valetinei Pelinel, Georgeta, în această lună. Dacă pe 7 aprilie, ginerele ei a anunţat că mariajul cu Valentina s-a încheiat, acum femeia a aflat că a pus mâna pe un câştig de 10.000 de lei, la jocurile de noroc.

Numele Georgetei Pelinel apare pe lista câştigătorilor la Loteria Sărbătorilor de Paşte, la tragerea taloanelor portocalii, unde s-a putut participa cu un bilet de numai 2,5 lei.

Contactată de reporterii Click!, Georgeta Pelinel nu a negat, dar nici nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect. Femeia şi-ar fi încercat norocul în perioada în care s-a bucurat din plin de prezenţa în ţară a fiicei sale celebre, Valentina. Anul acesta, de Paşte, frumoasa blondă s-a întors acasă, la sora şi mama sa.

Valentina a fost mereu un sprijin pentru familia ei, greu încercată de neajunsuri. Georgeta Pelinel a mărturisit în urmă cu câţiva ani că a avut o căsnicie nefericită şi că fost la un pas să se sinucidă din cauza lipsurilor.

De câte ori vine în ţară, Valentina se ocupă îndeaproape de mama sa, inclusiv de silueta acesteia. Când s-a întors din America, în luna martie, cele două au fost surprinse intrând în cabinetul unui nutriţionist renumit.

Se trezește cu noaptea-n cap și pleacă la pescuit. Zilele trecute a prins o știucă de toată frumusețea. “Am prins-o și i-am dat drumul, că așa-i legal și sportiv. După, m-am luptat cu un somn la vreo 30 de kg pe care l-am pierdut în ultimul moment. Problema e că, împreună cu somnul, s-a dus și telefonul în apă, un BlackBerry “, ne-a spus șarmantul politician. Vacanța la pescuit se termină azi, când Boureanu se întoarce în Capitală. (Andreea Dancu).


loading...