Featured, Social

Mama unei fetițe face dezvăluiri, în cazul asistentului medical care agresa sportive

Un asistent medical de la Clubul Sportiv din Ploiești este cercetat penal pentru agresiune sexuală. O handbalistă din echipa de junioare spune că bărbatul obișnuia să intre peste ea și colegele ei la duș și să le atingă în zonele intime. Conducerea clubului recunoaște că a mai primit, acum câțiva ani, o reclamație cu privire la comportamentul asistentului medical.

Bărbatul acuzat are 69 de ani e asistent medical la clubul din Ploiești de 10 ani.

Mama unei fetițe face dezvăluiri, în cazul asistentului medical: Se spală împreună cu Dochi în vestiar, că le șterge pe spate, cu prosopul, că la una din fetite s-a uitat în pantaloni, aceasta spunându-i că i-a venit menstruația și că o doare burta și ca să fie el sigur s-a uitat în pantalonii fetiței nu a mea, a unei colege. A venit și i-a spus mamei mele că îi trebuie o pereche de chiloți tanga că a zis Dochi că la următorul antrenament să își ia o pereche de tanga ca să îi facă masaj la genunchi și mama mea m-a sunat si mi-a zis. Stai așa, ce legatură are chilotul tanga – copilul meu nu purta la acea vremea aceea tanga – ce legatură are chilotul tanga cu masajul genunchiului?.

„Am avut surpriza că, în momentul în care am ciocănit și-am intrat, fetele erau dezbrăcate, una din fete și-a pus mâna la piept și atunci mie mi s-a părut aiurea, când m-am uitat l-am văzut pe domnul Dochi, cum îi zice toată lumea”, spune Geta Stoienescu Opincariu, antrenor CSM Ploiești.

Totul a ieșit la iveală după mărturia filmată a unei sportive în vârstă de 13 ani, de la lotul de junioare. A fost momentul în care oficialii clubului și-au amintit și de o reclamație mai veche.

„Am declarația unei jucătoare, a unei foste handbaliste acum în varstă de 19 ani. I-am promis fetei că declarația numele și ceea ce înseamnă… n-o să o dau decât organelor de anchetă, nu vreau să-i terfeleasca nimeni numele. Facem o comisie de disciplină, o să facem un proces verbal și în baza actelor o să înaintez parchetului”, spune Cristian Nica, președinte CSM Ploiești.

„Polițiștii de la investigații criminale au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală”, spune Marian Popescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Asistentul medical vizat de acuzații nu a putut fi contactat pentru a formula un punct de vedere.