Showbiz, Stiri

Mama surorilor Monica şi Ramona Gabor ar fi împlinit astăzi 53 de ani!

Monica nu a uitat să scrie în memoria celei care i-a dat viaţă

Monica Gabor

Monica Gabor suferă enorm după mama sa, Veronica Bulai. Fosta doamnă Columeanu îşi exprimă durerea pe Facebook. Veronica Bulai ar fi împlinit astăzi 53 de ani. Din păcate nu a mai apucat să se bucure de această vârstă onorabilă. În vara anului trecut, mama Monicăi a fost ucisă de o stâncă care a căzut peste ea. F

Monica off

”Azi iubita mea mămică, așa cum îi plăcea ei să o chemăm, ar fi trebuit să împlinească 53 de ani. Când avem ocazia sa oferim iubire, respect și înțelegere în special celor care ne-au dat viața, ne comportăm inacceptabil cu ei. Când nu îi mai avem pe cei dragi printre noi, pentru totdeauna, realizăm cât de importanți au fost și vor rămâne pentru noi. Eu pot doar să îi onorez amintirea mamei mele și să îi apreciez pe tatăl meu, surorile mele și pe toți aceia care care sunt alături de mine și când sunt bine și când viața mă pune la încercare. Este tot ce mi-a rămas. Pentru cei care încă îi mai aveți pe dragii voștri părinți, frați, surori, prieteni, spuneți-le azi cât de mult îi iubiți și cât de mult apreciați tot ce au făcut pentru voi. Mai devreme decât vă puteți imagina poate sa fie prea târziu”, a scris Monica cuprinsă de regrete.

Monica ramoo

Fosta doamnă Columbeanu nu a reuşit să treacă peste momentul dureros în care şi-a pierdut mama. Monica a încercat să devină mult mai religioasă, iar o perioadă a fost de nerecunoscut. Mr. Pink, iubitul ei, i-a fost mereu aproape şi a făcut-o să treacă mai uşor peste drama pierderii mamei sale.

blank