Showbiz, Stiri

„Mama Natură” îi dă târcoale lui Dani Oţil?!

 Primejdie! Relaţia Mihaelei cu mai tânărul său iubit se află în mare pericol!

Roxana-Ionescu

Roxana Ionescu (28 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) par să se înţeleagă de minune de câteva luni, de când au devenit colegi la matinalul Antenei 1, “Neatza cu Răzvan şi Dani”. După ce Dani i-a luat apărarea când şefii au vrut s-o pună pe liber, “Mama Natură” îi întoarce gestul, răsfăţându-l, la muncă, cu diverse cocktailuri.

mihaela-radulescu_article-main-image

De mai bine de un an, de când a divorţat de soţul său, Laurenţiu, după o căsnicie cu năbădăi, Roxana Ionescu nu s-a mai afişat în compania vreunui bărbat. Se pare însă că cel care i-a atras atenţia, poate datorită profesionalismului, dar şi al şarmului său, este nimeni altul decât Dani Oţil, colegul său de muncă de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

10-vdt-Otil_b46bb9a9a2

“Mama Natură” se uită cu alţi ochi la iubitul Mihaelei Rădulescu, mai ales de când acesta a intervenit pe lângă şefii lor din Antenă, care intenţionau să o concedieze. Dani a fost cel care i-a convins că Roxana este frumoasă, iar apariţia sa “dă bine” pe sticlă.

10-B8K1821-roxana-ionescu_e10475015c

În compensaţie, probabil, frumuşica blondină este cât se poate de atentă cu Oţil, pe care-l răsplăteşte cu diverse cocktailuri, aduse de ea chiar de la firma unde se ocupă de promovarea unui brand de băuturi alcoolice.

10-mihaela-radulescu-foto-Unica-Marius-Baragan_a03b6b5ebc

Recent, Dani, care are o relaţie la distanţă cu Mihaela Rădulescu, şi-a permis să o invite pe Roxana la munte, alături de mamele premiate în emisiune.

 

 

blank
blank