International, Stiri

Mamă, mamă, ce ne aşteaptă?!

Fetele de şase ani se pregătesc intens pentru noua generaţie de Barbie!

media_138200671196543400

Cele mai controversate si mai iubite papusi Barbie umane, Valeria Lukianova si Anastasia Shpagina au urmase demne de incredere.

Fetitele acum in varsta de sase sau sapte ani vor sa arate exact ca ele si au inceput de pe acum cu diata drastica sau cu look-ul vrand sa semene intru totul cu aceste fete.

media_138200672152187000

Astfel, una din cele mai celebre papusi s-a si pozat alaturi de viitoarele succesoare care vor lua cu asalt lumea virtuala si nu numai peste numai cativa ani. Acum, nu se stie daca aceasta moda va mai face ravagii printre adolescente. Ne şi putem imagina cum vor arăta fetele care în viitor vor cutreiera mall-urile!

Valeria Lukyanova a devenit foarte populara devenind aidoma papusii iubite de copii din intreaga lume. Acum, ea are o sora geamana potrivit pozelor incarcate de e ape Internet. Valeria Lukyanova, cunoscuta mai mult drept Barbie umana, crede ca este loc si pentru o alta papusa Barbie. Modelul ucrainean si totodata senzatia de pe internet si-a gasit o sora geamana in persoana Olgai Oleynik.