Actualitate, Featured

Mama Luizei, cu inima frântă. Fiica ei ar fi trebuit să meargă astăzi la școală

Mama Luizei, cu inima frântă. Fiica ei ar fi trebuit să meargă astăzi la școală  Noi informații din ancheta de la Caracal: Gheorghe Dincă va fi audiat din nou săptămâna viitoare la DIICOT. În plus, acesta urmează să fie supus testului cu detectorul de minciuni.

În tot acest timp, mama Luizei este disperată că autoritățile nu îi spun nimic despre fiica ei. Într-o intervenție la un post Tv, Monica Melencu a spus că ea nu crede în decesul Luizei.

„Ultima oară când am vorbit cu domnul procuror de la DIICOT central în prezența domnului avocat Tonel Pop. Din acel moment, nimeni nu a luat legătura cu noi. Vorbesc acum cu disperare. Astazi se începe școala. Toată țara care are copii să se gândească, mâine Luiza trebuia să meargă la școală. Noi vrem ceva concret, să vina cineva să ne spună ce se întâmplă în țara asta. Nu despre anchetă… Să ne încurajeze. E posibil așa ceva în 2019? Eu cred că Luiza nu e moartă și nici cealaltă. Să se facă dreptate, nu vrem nimic de la acest stat decât viața copiilor noștri. Să ne spună adevărul: ori vii, ori morți”, a spus Monica Melencu, mama Luizei Melencu, laun post Tv.