Fuego, sacrificii pentru cariera artistului
Showbiz

Mama lui Fuego, sacrificii pentru cariera artistului: „Este eroina mea. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la…”

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, cu o carieră de succes care se întinde pe 3 decenii.

Într-un interviu recent acordat de artistul, Paul Surugiu- Fuego, acesta a povestit despre copilăria sa, dar și despre greutățile vieții cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.
Fuego, sacrificii pentru cariera artistului
Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, în vârstă de 46 de ani, se bucură de o carieră de succes și longevivă, care se întinde pe 30 de ani. Artistul a lansat zeci de albume, a susținut nenumărate concerte și a câștigat foarte multe premii.

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, cu o carieră de succes care se întinde pe 3 decenii.

Într-un interviu recent acordat de artist, acesta a povestit despre copilăria sa, dar și despre greutățile vieții cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, în vârstă de 46 de ani, se bucură de o carieră de succes și longevivă, care se întinde pe 30 de ani. Artistul a lansat zeci de albume, a susținut nenumărate concerte și a câștigat foarte multe premii.

Recent, artistul s-a deschis în fața publicului și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre familie și greutățile vieții.
El a mărturisit că a fost educat frumos și a crescut cu multă dragoste din partea părinților. Mai mult decât atât, le este recunoscător pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru cariera sa.

Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului în muzică?

Cântărețul a mai spus că îi este recunoscător mamei sale pentru omul care este acum. Aceasta a sacrificat totul pentru cariera și destinul fiului ei.

„ Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special.

Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.
Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul”, a declarat Fuego, pentru spectacola.ro.
4
Fuego a înțeles că trebuie să muncească încă din copilărie pentru a ajunge acolo unde își dorește

Fuego a avut-o ca model pe mama sa, care l-a învățat tot ce este bine în această viață. L-a învățat că respectul și bunătatea sunt cele mai importante pentru a-și atinge obiectivele. De asemenea, încă din copilărie, a înțeles că trebuie să muncească și să fie perseverent pentru a deveni un artist de succes.

„ Modele familiei mele au fost pe linia aceasta, a supraviețuirii prin orice mijloace. Bunicile mele, ambele, au rămas fără soți de tinere și-au crescut singure mai mulți copii, înțelegând că viața nu e un nor pe care trebuie să plutim, ci o continuă furtună din care trebuie să ieșim cât mai puțin șifonați, ba chiar învingători. Așa au fost și anii mei de-atunci, vremi în care n-am simțit că mi-e greu.

Am crescut în iubire și-am înțeles că ea este darul cel mai de preț pe care-l putem primi și oferi mai departe. Eu n-am știut ce e suferința majoră și-am înțeles încă de pe atunci că trebuie să muncesc pentru ce am, pentru ce-mi doresc să fiu. Părinții mei, icoane de bunătate, mi-au fost prieteni, dincolo de orice altceva și m-au lăsat să zbor, să fac tot ce-mi trece prin cap, încurajând încercările mele artistice, luptând și ei cot la cot pentru a reuși. De la ai mei știu ce e respectul, buna seamă și seriozitatea!”, a mai adăugat artistul, pentru sursa citată.

Fuego, despre cel mai mare regret al său

Fuego a trăit și momente triste de-a lungul vieții lui. Cel mai trist și dureros moment a fost acela în care și-a pierdut tatăl, cu 12 ani în urmă. Cântărețul a mărturisit că îi este dor de anii copilăriei și și-ar dori să retrăiască momentele și clipele cu părintele său.

„ Mi-e dor de anii copilăriei. De fapt, viața se bătătorește în copilărie. Acolo prind formă tăcerile noastre și ne dăm seama că nimeni și nimic nu ne poate răpi acei minunați ani, în care singurele griji sunt cele ale răsăriturilor prinse de ochii puri ai nevinovăției. Copilăria nu e deloc întâmplătoare, nu e doar o etapă, este veșnica punte între rațiuni și vise, cu ghidușia în buzunar și cu o mare întreagă de capitole pe care trebuie să le bifăm, să le înțelegem.

Și sunt și-acum copil, trăindu-mi visul măreț. Îmi place că sunt așa, deși am 46 de ani. Nu mă copilăresc în sens infantil, ci trăiesc deplin, cu inima deschisă, fiecare tresărire a fericirilor mele. Și în felul acesta mă mențin și tânăr. Dacă ar fi să retrăiesc ceva, dincolo de joc, de perioadă, de orice, aș retrăi orice moment cu tata, pe care l-am pierdut în 201 0”, a mai spus artistul.
Fuego, sacrificii pentru cariera artistului