Showbiz, Stiri

Mama Laviniei nu prea este mulţumită de partida pentru fiica sa cu Ştefan Bănică

„Lavinia e o fată singură, poate îi trebuia un bărbat pe măsura ei…”

mama Lavinia

Celebritatea lui Ştefan Bănică nu a fost un argument suficient pentru ca soţii Pîrva să „se dea pe spate” la gândul că ar putea avea un asemenea ginere. Ba dimpotrivă. Cu doar câteva zile înainte de a-l întâlni, mama Laviniei n-a ezitat în a-şi spune răspicat părerea.

Iar părerea nu-i era tocmai favorabilă cunoscutului artist şi cântăreţ. Pesemne că subiectul a fost îndelung dezbătut în familie, iar doamna Stela, o bănţeancă tipică, femeie chibzuită, n-a putut fi convinsă că Bănică este cel mai potrivit partener pentru fiica ei mult iubită. Sigur, nu s-a amestecat. Până la urmă, ce e mai important pe lume pentru părinţi, dacă nu fericirea copiilor? Dar nici nu s-a ferit a spune ce crede, informează spynews.ro.

Lavinia

Aşadar, vizita lui Bănică la familia Pârva, a fost pregătită din timp şi cu atenţie. Potrivit surselor noastre, Lavinia a vrut să le arate părinţilor că în realitate Bănică e un om plăcut, cald şi că ar putea să-i dea liniştiti binecuvântarea. Probabil că doamna Stela şi domnul Florin au reuşit, în cele două ore pe care Bănică le-a petrecut în micul lor apartament din cartierul Lipova, să se dumirească oarecum dacă artistul are gânduri serioase, dacă sentimentele lui pentru Lavinia sunt sincere, ori dacă viaţa lui „încurcată” i-ar putea afecta cumva viitoarea viaţă alături de fata lor.

Dar, să revenim asupra temerilor doamnei Pîrva, împrtăşite şi de tatăl Laviniei. Cu doar câteva zile înainte de vizita lui Bănică, doamna Stela s-a exprimat că este OK, dar afirmaţia ei nu a fost prea convingătoare.

„Bineînţeles că îmi place Ştefan Bănică. Mi-a plăcut întotdeauna: Ca ARTIST”, a precizat doamna Stela, lăsând imediat loc următoarei întrebări. Mult mai personale. Dar ca iubit al Laviniei? „Eh, am eu o problemă… Mă rog, am fi vrut pentru Lavinia… el este cu probleme lui… Bineînţeles! Şi poate nu neapărat că e o diferenţă mare de ani între ei, ci faptul că el e un bărbat cu obligaţii. Are doi copii, chiar dacă acestia sunt la mamele lor, Lavinia e o fată singură, poate îi trebuia un bărbat pe măsura ei…”

stefan-banica

Altfel, mama iubitei lui Ştefan Bănică nu crede o vorbă din ce s-a scris prin presă despre o presupusa fire violentă a artistului. A urmărit cu atenţie acuzaţiile şi bârfele, dar rămâne pe poziţie. „Multe minciuni. Eu nu cred aşa ceva!” Dar tot nu accepta că Ştefan Bănică e potrivit pentru Lavinia ei. Şi ca o concluzie, cere înţelegere de la toţi părinţii care s-ar putea trezi într-o astfel de situaţie. „Acuma pune-te în situaţia mea. Să fii la vârsta mea, să ai o fată tânără şi ea se îndragosteşte de un bărbat, iar bărbatul respectiv fusese căsătorit, are şi copii, ţi-ar conveni lucrul ăsta? Chiar dacă ei se iubesc foarte mult… Că eu cred că se iubesc” conchide doamna Stela.

Între timp, vizita artistului la părinţii Laviniei a avut loc, iar despărţire dintre tatăl Laviniei şi iubitul acesteia a fost una extrem de jovială.

 

 

blank