O femeie care și-a aruncat din brațe bebelușul de numai două luni, din brațe, pe podeaua unui hotel din Timișoara, după un conflict cu concubinul a fost arestată preventiv. Procurorii spun că micuțul s-a lovit cu capul de podea, de la o înălțime de circa doi metri și starea sa este gravă, relatează Mediafax.

Femeia este cercetată pentru violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie (fiul), a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla într-un hotel din Timișoara, în urma unui conflict anterior avut cu concubinul său, aceasta l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului.

Citeste si...
Crinuţa Dumitrean, fostă şefă ANRP, reţinută de DNA pentru 24 de ore în dosarul Bica - Cocoş

Procurorii spun că bebelușul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea.

Din cauza loviturii, băiețelul a suferit mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața sa fiind pusă în pericol.

Femeia a fost reținută și ulterior arestată preventiv, iar cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptei.

timisoara , violenta in familie