Showbiz, Stiri

Mama Biancai Dragusanu este mai dotata ca ea

Bianca Dragusanu se simte foarte mandra cand vine vorba de mama ei

Mama Biancai DragusanuBianca Dragusanu are o relatie foarte stransa cu mama ei, Cele doua vorbesc foarte mult, chiar daca mama acesteia, Madi, a ales sa nu se implice in viata fiicei sale foarte mult, mai ales in ceea ce priveste dragostea.

Ca orice mama a simtit intradevar nevoia sa ii ofere o serie de sfaturi fiicei sale, mai ales sa stea deoparte de fotbalisti, dar Bianca a stiu ce este mai bine pentru ea.

“Nu pot sa dau asemenea sfaturi. Noi doua povestim, Bianca stie parerea mea despre toti iubitii pe care i-a avut. Cu Adrian Cristea m-am vazut rar. Prea multe nu vorbeam cu el, stiti si voi: ”da”, ”nu”, ”bine”. I-am spus Biancai sa se fereasca foarte mult de fotbalisti.”, a spus mama Biancai, Madi.

Pe de alta parte Bianca isi considera mama o femeie mult ca dotata ca ea si ii pare rau ca a trebuit sa apeleze la bisturiu, ar fi vrut sa fie ca mama ei.

“Mama mea e cea mai frumoasa femeie din Univers, din lume. Din pacate, mama e mult mai dotata decat mine, iar eu am fost nevoita sa apelez la medicul esteticiasn. Imi place sa cred ca e iubita de toata lumea, pentru ca e un om sociabil, un om care daruieste tot ce are el. Cred ca nu am cunoscut om mai bun decat mama niciodata.”, a spus Bianca Dragusanu.