Showbiz, Stiri

Mama Antoniei face senzaţie în costum de baie!

La 40 de ani, este cea mai sexy bunicuţă

Antonia 2)

La cei 40 de ani ai sai, Denise Iacobescu este, fara indoiala, una dintre cele mai sexy bunici din lume, nu doar din Romania. Ea s-a facut remarcata in lumea mondena din Bucuresti dupa ce si-a insotit fiica la cateva evenimente publice.

Acum este clar de unde isi mosteneste Antonia frumusetea: mama ei arata spectaculos la varsta ei… incerta: unele publicatii o dau de 40 de ani, iar altele de 45. Cum dupa un anumit timp femeile nu-si mai dezvaluie varsta cu prea multa bucurie, ne multumim sa spunem ca, indiferent de cati ani are, Denise Iacobescu este o femeie frumoasa.

Antonia (1)

Lucreaza ca vanzatoare intr-un magazin de bijuterii intr-un hotel de cinci stele si spune ca este foarte mandra de ceea ce a realizat fiica ea. Mama Antoniei a marturisit ca nu are operatii estetice si ca se mentine in forma printr-un stil de viata ordonat.

Antonia

“Dintotdeauna am avut grija de mine. Sunt o persoana vesela si cred ca asta se vede. Nu am nicio operatie si sunt foarte mandra de asta. Nici Antonia nu are”, sustine mama Antoniei.