Showbiz, Stiri

Mama Adrianei Bahmuteanu distruge mitul casniciei fiicei

Mama Adrianei Bahmuteanu a ales sa spuna totul legat de mariajul fiicei ei

Mama Adrianei BahmuteanuMama Adrianei Bahmuteanu, Petruta Toma, a fost invitata la Maruta in emisiune si a acceptat sa vorbeasca despre mariajul fiicei ei cu Silviu Prigoana. Aceasta a povestit ca Silviu Prigoana a parasit-o pe Adriana pentru faptul nu ii mai prezenta interes.

Acum este fericita ca fiicei ei ii sclipesc din nou ochii, acum ca a reusit sa isi gaseasca un nou iubit. Mama Adrianei spune ca Mihai, noul iubit al Adrianei, este foarte politicos, dar asa a fost si Silviu Prigoana la inceput.

“El a vrut sa divorteze ca nu i-a mai placut fata. Daca nu mai era fraguta, draguta. N-a mai avut rabdare putin. Eu l-am sfatuit si daca-i spunea atunci ca o iubeste, ea cu siguranta s-ar fi impacat cu el. Ii sclipesc ochii, asa cum nu i-au mai sclipit de la inceputul relatiei cu Silviu. Mihai este un baiat cu bun simt, dar si Silviu era asa la inceput. Din “mamica” nu ma mai scotea. […] Indiferent, rece si razbunator fara motiv (Silviu Prigoana) , dar ca 100% el nu a iesit din sufletul Adrianei.”, a spus Petruta Toma..