Sport, Stiri

Mâine se dispută meciul Steaua – Schalke

Reghecampf: „Dacă nu vom câştiga, nu mai avem nicio şansă să ajungem în primăvara europeană”

reghecampf_04363600

Steaua joacă un meci decisiv cu Schalke pentru calificarea in „primăvara europeană”. Steaua-Schalke se dispută, marţi, pe Arena Naţională.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, speră ca elevii săi să obţină cu Schalke prima victorie în grupele UEFA Champions League în acest sezon.

„Dacă nu vom câştiga, nu mai avem nicio şansă să ajungem în primăvara europeană. Va fi un meci greu, Schalke este o echipă puternică. Avem anumiţi jucători accidentaţi care nu vor putea juca mâine seară: Filip, Pintilii, Tatu şi Pârvulescu. E important şi pentru jucători să reuşească să câştige primul meci în Champions League. Nu va fi niciun fel de tragedie dacă nu vom câştiga mâine seară. Prioritar pentru noi este să ne câştigăm meciurile din campionat, avem o perioadă cu meciuri extrem de dificile. Am avut o discuţie cu membrii galeriei, sunt foarte deschişi şi ne susţin de fiecare dată. Nu am legat victorii pentru că nu am mai jucat în ultima vreme, am avut un meci amânat cu „U” Cluj. Vom încerca să câştigăm campionatul şi Cupa României, nu văd niciun motiv de îngrijorare”, a declarat Laurenţiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă de dinaintea meciului Steaua-Schalke.

Steaua – Schalke, meci din etapa a 5-a a Grupei E din UEFA Champions League, se dispută, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 

blank