Showbiz, Stiri

Mai rau in America decat in Romania? Afla cum traieste Monica Gabor peste hotare

Cu ocazia vizitei la Los Angeles pentru pregatirea strategiei de aparare in procesul de divort alaturi de clienta sa, Ionut Dojana, fostul avocat al divei l-a cunoscut pe misteriosul barbat din viata Monicai.

monica-gaborPlecat la Los Angeles cu ocazia pregatirii apararii in instanta impotriva fostului sot, Irinel Columbeanu, Ionut Dojana l-a cunoscut si pe Mr. Pink, barbatul care a preferat pana in momentul de fata sa stea intotdeauna in umbra iubitei sale romance.

5Si, desi afaceristul are o avere fabuloasa, lucru confirmat de fostul avocat, se pare ca viata Monicai nu este chiar roz. Fosta doamna Columbeanu nu isi mai permite ca inainte sa piarda noptile prin cluburi, actualul iubit tinand-o din scurt.

05_monica-gabor_36_95c37c3515„Ea nu are bani. Traieste intr-o cusca de aur si e disperata. La ei, la asiatici, nu exista drepturi, ci doar obligatii. Moni are paza non stop, oriunde merge, stau dupa ea. Traieste mai rau decat in Romania. Totul e aparenta. Nu are libertatea pe care o avea in Romania. Ea cand vine in tara e libera, nu ca acolo”, a declarat fostul avocat al Monicai.

blank