Actualitate, Featured

Magistrații i-au contopit pedepsele lui Relu Fenechiu. uite cât stă după gratii

Pedepsele lui Relu Fenechiu au fost contopite de judecătorii Tribunalului Vaslui.Acum, Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor va sta în total, cinci ani şi şase luni de închisoare, din care a executat deja trei ani şi o lună.
Magistraţii Tribunalului Vaslui au admis, joi, o cerere formulată de avocatul fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, prin care s-a cerut contopirea pedepselor din cele două dosare în care acesta a fost condamnat, respectiv dosarele „Transformatorul” şi „Siveco”.

Practic, apărătorii lui Fenechiu au cerut magistraţilor să contopească pedeapsa de 5 ani din dosarul „Transformatorul” cu cea de 3 ani şi 10 luni din dosarul „Siveco”.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis că Relu Fenechiu a fost condamnat pentru fapte concurente în două dosare diferite şi că noua pedeapsă pe care acesta o are de ispăşit este pedeapsa cea mai mare, adică cea de 5 ani, la care au mai adăugat un spor de 6 luni, iar din această pedeapsă se deduc perioadele în care acesta şi-a executat condamnarea din primul dosar şi perioadele în care a fost în arest preventiv, adică 3 ani şi o lună