Actualitate, Stiri

Magistraţii au stabilit ca Peter Imre să nu-l mai execute pe Dinu Patriciu

Intanţa a anulat sentința de executare silită a omului de afaceri Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro către Peter Imre.

Dinu PatriciuPatriciu a contestat în instanţă operaţiunea de executare silită, iar acţiunea sa a fost admisă de Judecătoria Sectorului 1.

Instanţa a admis acţiunea demarată de Dinu Patriciu pentru a anula executarea silită pentru o datorie de 80.000 de euro către omul de afaceri Peter Imre, potrivit presei. Acesta trebuie acum să îi plătească 199 de lei cheltuieli de judecată lui Patriciu, care şi-a rezervat, totodată, dreptul de a solicita cheltuieli de judecată cu titlu de onorariu de avocat pe cale separată.

Totuşi, scandalul Patriciu – Imre pare departe de a fi încheiat, decizia instanţei putând fi contestată la Curtea de Apel în termen de 15 zile.

Peter Imre a câştigat, printr-o sentinţă judecătorească, dreptul de a-l executa silit pe Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro. După mai multe încercări eşuate a executorilor siliţi de a recupera bunuri în suma datoriei, Peter Imre a declarat că, pe 7 iunie, banii au fost transferaţi în contul executorului judecătoresc.

Acum, ordinul de plată prin care a fost efectuată plata a fost anulat, iar banii se vor întoarce în contul lui Dinu Patriciu.

blank