Comunicate de presa

Magic 5 face acum parte din familia Publyo ™!

Publyo ™ întâmpină cu brațele deschise cea mai nouă agenție digitală care s-a alăturat proiectului nostru ! Este vorba despre Magic 5 – un atelier de Web Design care oferă servicii profesionale de Marketing Online și Offline în Ploiești și București și servicii digitale End to End.

Magic 5 este o autoritate în domeniul web designului, oferind clienților săi servicii profesionale, adaptate nevoilor lor. Specializată în crearea de website-uri custom, echipa Magic 5 ia mai întâi în calcul toate obiectivele clienților cu care lucrează și creează apoi produse unicat, prin care aceștia reușesc să iasă în evidență în fața concurenței.

Nu există două afaceri la fel și de aceea fiecare brand sau companie are nevoie de un site de prezentare doar al său, care să reflecte întocmai obiectivele, viziunea și valorile sale.

Fie că este vorba de un website de prezentare, un magazin online sau orice alt fel de website, Magic 5 dezvoltă website-uri MAX: cu o doză maximă de creativitate, la viteză maximă și cu un potențial maxim de indexabilitate.

Ai nevoie de servicii de optimizare SEO sau cauți un specialist în social media marketing? Tot Magic 5 este soluția cea mai potrivită și ca să te convingi poți să ceri un audit SEO complet gratuit.

Dacă până acum optimizarea ți-a dat bătăi de cap, înseamnă că ai nevoie de echipa Magic 5 care se știe de mult cu Google și ce așteptări are acest motor de căutare de la website-urile pe care le indezează. Iar ca să nu duci deloc lipsă de trafic, tot Magic 5 îți spune și cum să faci valuri pe rețelele sociale ca mesajul afacerii tale să ajung la cât mai multe persoane care au nevoie de serviciile pe care le oferi.

O familie este mai puternică atunci când membrii săi împărtășesc aceleași valori

Se spune că cine seamănă se adună, iar faptul că Magic 5 s-a alăturat proiectului Publyo ™ nu este o coincidență pentru că împărtășim aceleași valori.

Citește și  Oblyo Digital Agency și Weboratory: un parteneriat ce promite să ajute eficient dezvoltarea companiilor în mediul online

La fel ca Publyo ™, Magic 5 pune un accent deosebit pe calitatea serviciilor oferite clienților săi. Echipa Magic 5 cunoaște standardul competitiv al pieței și nu se mulțumește niciodată doar cu atingerea sa, ci urmărește mereu să-l depășească. Pentru toate proiectele sale, echipa Magic 5 ia în calcul fiecare detaliu și se străduiește ca produsul finit să depășească așteptările clienților.

Integritatea este încă o valoare comună. Echipa Magic 5 consideră că nu există activitate unde să poți scoate din ecuație principiile morale puternice. Pe lângă transparență și corectitudine, aici se prețuiește mult integritatea, atribuindu-se astfel fiecărui specialist din echipă autonomie și un rol cheie, fără însă a se neglija nevoia de cooperare și lucru în echipă.

Tot ca Publyo ™ Magic 5 dorește să aducă un plus de valoare pentru fiecare client care îi solicită serviciile și nu se implică în niciun proiect doar pentru câștigurile materiale, ci din dorința de a crea ceva unic, spectaculos, valoros.

Încă un lucru prin care ne asemănăm este capacitatea de a stabili prețul corect pentru serviciile oferite. Prețurile serviciilor Magic 5 sunt definite în real acord cu valoarea oferită, iar posibilitatea de a recupera rapid investiția și de a genera profituri este foarte mare pentru clienții care profită din plin de avantajele colaborării cu această agenție.

Nu în ultimul rând, la fel ca și noi, Magic 5 prețuiește inovația. Toate hotărârile luate în cadrul acestei agenții cu privire la fiecare proiect în parte urmăresc să genereze schimbări reali și pozitive pentru clienți.

Dacă are șanse de succes și un mediu propice, echipa Magic 5 nu se dă niciodată în lături de la inovație, mai ales atunci când vine vorba de programare sau Web Design, pentru a crea produse de care clienții săi să poată fi mândri.

E ușor să te îndrăgostești chiar din primele momente de o colaborare cu Magic 5, iar asta nu o spunem doar noi, ci nenumărații clienți care până acum au lăsat peste 150 de review-uri de 5 stele care întăresc această afirmație. Dar dacă vrei să vezi cu este să ai parte de o experiență cu adevărat senzațională și să crești potențialul propriei afaceri, mai bine discuți personal cu echipa Magic 5!

blank