Monden

Magda Catone nu divorteaza pana nu moare Serban Ionescu

Actrita Magda Catone este acuzata ca ar amana divortul pana ce Serban Ionescu ar muri ca sa ii ia banii. 

Magda Catone este acuzata de avocatul Catalin Dancu ca nu s-a prezentat ieri la procesul de divort cauzand amanarea lui, pe motiv ca aceasta trage de timp.

blank

Aceasta este acuzata ca trage de timp pentru ca asteapta ca Serban Ionescu sa moara ca sa puna mana pe avere : ”Magda Catone este o ipocrita. Are doua fete! In timp ce se plange in fata camerelor de luat vederi de starea sotului ei, merge la baluri cu fasole si carnati. In vreme ce Serban Ionescu este paralizat total, iar boala lui a ajuns in faza terminala, ea, in loc sa aiba grija de sotul ei, se dezmiarda de luni de zile in bratele altor barbati.[…]“, a fost declaratia avocatului.

 Magda Catone trebuia sa se prezinte la Judecatoria Sectorului 2 ieri la ora 8:00 dimineata dar a preferat sa amane infatisarea. Avocatul lui Serban Ionescu s-a dus pe de alta parte la tribunal pentru a-si face datoria de a incheia casnicia, la cererea clientului, cu Magda Catone dupa 27 de ani de casnicie. Urmatoarea infatisare are loc peste doua saptamani dar avocatul Catalin Dancu este sceptic : ”Personal, nu ma astept sa se prezinte nici la 2 noiembrie. Dar voi depune noi probe la dosar, voi solicita anchete sociale si o vom obliga sa vina la proces si sa puna punct mariajului cu clientul meu”, a mai declarat acesta.

 

blank