Showbiz, Stiri

Maestrul Radu Beligan, altfel decât îl ştiţi!

Care este secretul longevităţii marelui artist!

  Beligan 1

Maestrul Radu Beligan isi traieste viata din plin. Multi sunt de parere ca o tigara si un pahar de vin sunt secretul unei vieti lungi, iar cel mai mare artist roman nu se dezice de la aceasta vorba.

Beligan 2
La o tigara cu fiul sau, Alexandru

La cei 95 de ani, Maestrul Radu Beligan a reusit ca ajunga pe cele mai inalte culmi. El a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului si sa nu uitam ca artistul a primit titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness.

Beligan 7

Marele actorul Radu Beligan a fost casatorit de trei ori si are patru copii, de care este foarte atasat. Zilele trecute el a fost alaturi de fiul sau Alexandru, iar cei doi s-au bucurat impreuna de un pahar de vin si o tigara. De altfel, multi sunt de parere ca o tigara si un pahar de vin sunt cheia unei vieti lungi.

Beligan 3
Cu Lamia, fiica ce i-a urmat pasiunea

Pe scena da totul, iar in cei peste 65 de ani de activitate nu a fost implicat niciodata intr-un scandal, cel puţin care să fie făcut public, iar marele artist a reusit sa-si tina departe familia de ochii presei. Femeile din viata artistului – trei la numar, au fost Nineta Gusti, Dana Crivat cu care are o fata, Ana Maria, si Marica Beligan, cu care are trei copii: Lamia, Raluca si Alexandru.

Beligan 4
Ana Maria Beligan vine rar in tara, ea locuind in Australia

In timpul liber, maestrul Beligan se comporta ca orice om de rand. Cine nu il cunoaste, nu si-ar putea da seama ca este unul dintre cei mai importanti oameni din Romania

Beligan 5

Ana Maria Beligan, fiica cea mare a artistului, nu a calcat pe urmele tatalui, dar in schimb este o scriitoare de succes. Alexandru Beligan, singurul baiat al marelui artist, a ales o cariera in banca, iar singura fiica a maestrului care ii calca pe urme este Lamia, care a participat de nenumarate ori in piese alaturi de el.

 

 

blank